workshops


REACTIES ONLINE SUMMER SCHOOL MoE#4

augustus 2020
"Ik had niet het gevoel dat ik achter de PC zat. Zeker in namiddag zat ik helemaal IN het verhaal, IN de belevenis... dus: super!"


"Ik vond het heel interessant en bruikbaar, herkenbaar ook van hoe ik mijn lessen spontaan aanpak. Wat vond ik goed: de inhoud, de opbouw, de kaders, de presentaties via het gedeelde scherm. Jullie enthousiasme en betrokkenheid gaven me zin om te blijven luisteren en zelf aan de slag te gaan!"


"Superfijn dat het ‘kort en bondig’ en geconcentreerd  was en afgewisseld  werd met ‘doen’. Ondanks het achter een scherm zitten, hadden jullie me allebei te pakken."


"Ik vond de online sessie heel goed! De powerpoint was duidelijk, overzichtelijk en vlot gepresenteerd. Ook vond ik dat de tijd voorbij vloog. Nadien borrelden de ideeën op in mijn hoofd, net als bij vorige sessies."


"Dik genoten van de beide sessies, alsook van de fijne boekpresentatie. Hoe knap dat jullie dit op die manier hebben opgelost!"

Summer School MoE #3
groep MoE#3
groep MoE#3_Tim
MoE#3_1
MoE#3_2
MoE#3_3
MoE#3_4
MoE#3_5
MoE#3_6
MoE#3_7
MoE#3_8


REACTIES SUMMER SCHOOL MoE#3


augustus 2019
"Het was zaaaalig, ik wacht nu al op het vervolg!"


"Schitterend weekend! Was echt een ontzettend fijne samenwerking!"


"Wat heb ik genoten van de Masterclass. Ontzettend inspirerend."


"Ik zweef nog steeds een beetje na. De twee passies die er al héél mijn leven zijn geweest - onderwijzen en drama - kwamen op magische wijze samen."


"Dank voor je deskundige en duidelijke begeleiding. Het was een zalig en boeiend weekend."


"Mantle of the Expert werkt in mijn hoofd door, het prikkelt mijn dramatische verbeelding en zorgt voor een vernieuwde energie."


"Het was verfrissend, zette mijn neus opnieuw in de juiste richting, overtuigde me opnieuw van de prachtige kern van ons onderwijs."


MANTLE OF THE EXPERT 

is a dramatic-inquiry approach to teaching & learning invented by Dorothy Heathcote MBE (1926-2011)

make-believe


CONTACT


Bob Selderslaghs

bob(@)mantleoftheexpert.be