Summer school (NL)

Sinds 2018 vindt er jaarlijks een tweedaagse summer course MoE plaats in kunstcampus deSingel in Antwerpen .


MoE trainer en expert Luke Abbott verzorgde in 2017 de eerste zomercursus MoE in Vlaanderen (Antwerpen). In 2018 was Tim Taylor gastdocent. Sinds 2019 begeleiden hij en Bob Selderslaghs ieder een groep van 20 deelnemers: Tim met een focus op curriculumleren in het lager onderwijs, Bob met een focus op kunsteducatie.

SUMMER SCHOOL MoE#5

FIFTH & FINAL!


Op zaterdag 21 en zondag 22 augustus 2021 organiseren het Koninklijk Conservatorium van de AP Hogeschool Antwerpen en de Internationale Kunstcampus deSingel voor de laatste keer een tweedaagse Summer Session voor twee deelnemersgroepen:


  • GROEP 1: voor leerkrachten lager onderwijs en professionele bachelorstudenten lager onderwijs – thema: hoe kun je drama als leermiddel aanwenden in de klas? – o.l.v. Tim Taylor (in het Engels).
  • GROEP 2: voor leerkrachten woordkunst-drama uit het (deeltijds) kunstonderwijs – thema: hoe kan Mantle of the Expert het artistiek proces en product van je leerlingen verrijken? – o.l.v. Bob Selderslaghs (in het Nederlands)MoE#3_6
MoE#3_7
MoE#3_8
MoE#3_4
MoE#3_5
groep MoE#3_Tim
MoE#3_1
groep MoE#3
summer school #2_4
summer school #2_5
summer school #2_6
summer school #2_8
summer school #2_9
summer school #2_2
summer school #2_10
SS11
SS13
SS5
SS6
SS7

MEER INFO / MORE INFO


(vernieuw de pagina als het document niet verschijnt

refresh the page if the document does not appear)

REACTIES OP EERDER SUMMER SCHOOLS

“Ik had niet het gevoel dat ik achter de PC zat. Zeker in de namiddag zat ik helemaal IN het verhaal, IN de belevenis... dus: super!"


online summer school MoE#4

"Superfijn dat het ‘kort en bondig’ en geconcentreerd  was en afgewisseld  werd met ‘doen’. Ondanks het achter een scherm zitten, hadden jullie me allebei te pakken."


online summer school MoE#4

"Ik vond het heel interessant en bruikbaar, herkenbaar ook van hoe ik mijn lessen spontaan aanpak. Wat vond ik goed: de inhoud, de opbouw, de kaders, de presentaties via het gedeelde scherm. Jullie enthousiasme en betrokkenheid gaven me zin om te blijven luisteren en zelf aan de slag te gaan!"


online summer school MoE#4

"Schitterend weekend! Was echt een ontzettend fijne samenwerking!"


summer school

MoE#3

"Wat heb ik genoten van de Masterclass. Ontzettend inspirerend."


summer school

MoE#3

"Ik zweef nog steeds een beetje na. De twee passies die er al héél mijn leven zijn geweest - onderwijzen en drama - kwamen op magische wijze samen."


summer school

MoE#3

"Ik vond de online sessie heel goed! De powerpoint was duidelijk, overzichtelijk en vlot gepresenteerd. Ook vond ik dat de tijd voorbij vloog. Nadien borrelden de ideeën op in mijn hoofd, net als bij vorige sessies."


online summer school MoE#4

"Dik genoten van de beide sessies, alsook van de fijne boekpresentatie. Hoe knap dat jullie dit op die manier hebben opgelost!"


online summer school MoE#4

"Het was zaaaalig, ik wacht nu al op het vervolg!"


summer school

MoE#3

"Dank voor je deskundige en duidelijke begeleiding. Het was een zalig en boeiend weekend."


summer school

MoE#3

"Mantle of the Expert werkt in mijn hoofd door, het prikkelt mijn dramatische verbeelding en zorgt voor een vernieuwde energie."


summer school

MoE#3

"Het was verfrissend, zette mijn neus opnieuw in de juiste richting, overtuigde me opnieuw van de prachtige kern van ons onderwijs."


summer school

MoE#3